Når du har fået en bevilling

Når du har fået en bevilling, vil du sikkert gerne fortælle den glade nyhed videre, hvilket vi værdsætter meget. Også resultaterne på længere sigt er interessante og relevante at få delt.

Husk i den forbindelse at følge vores retningslinjer mht. rapportering, offentliggørelse, logobrug osv. Dem kan du læse mere om hér, og du kan også hente både skabeloner, logoer, information samt vejledning til videre brug og kommunikation.

Rapportering

Har du fået støtte til et projekt, bør du tale med en fondsrådgiver om afrapportering.
Både undervejs og når projektet er slut. Tjek dit bevillingsbrev for nærmere kontaktoplysninger. 

Du kan finde skabeloner til rapportering inden for vores forskellige uddelingsområder - herunder bl.a. Researchfish til brug ifm. bevillinger på det tekniske og naturvidenskabelige forskningsområde. Klik på linket i kassen til højre. 

Kommunikation og offentliggørelse

Har du fået en bevilling, forventer vi, at du vil kommunikere omkring bevillingen og de resultater, der bliver opnået som følge af bevillingen. Det kan fx være publicering af forskningsresultater, fremlæggelser på faglige konferencer. Derudover kunne det være relevant at fortælle en bredere kreds om den gavn og samfundsnytte, som dit projekt vil give eller allerede har givet.

Vi hylder princippet om, at det er bevillingsmodtagerne, der bedst kan fortælle om et projekts effekt. Vi går derfor ud fra, at du som bevillingsmodtager tager teten i kommunikationsarbejdet både ved offentliggørelse og undervejs i projektet, når der er resultater, begivenheder eller andet, der synliggør effekten af projektet og de uddelte midler. Projektets resultater og publikationer skal være frit tilgængelige for offentligheden.

Du er altid velkommen til at trække på os. Vi taler gerne formidlingsopgaven og kommunikationsplaner igennem med dig, og giver gerne sparring og input vedrørende offentliggørelse af en bevilling og kommunikation af resultater.

Logo og standardtekster

Læs mere om brug af vores logo og præsentation af fonden ved omtale, og hent logoer ved at klikke på kassen til højre.

    Åbenhed om finansieringskilde 

    Af hensyn til åbenhed om finansieringskilder skal det så vidt muligt synliggøres (i udgivelser, på relevant hjemmeside, sociale medier e.l.), at dit projekt er støttet af fonden, gerne med brug af vores logo efter gældende retningslinjer (se herover). Eksempel: "Dette projekt er støttet af Villum Fonden".

    Vi vil meget gerne tagges i relevante opslag på sociale medier: